Publiserte artikler

Vant til slutt

Det norske kvinnelaget fra Bergen i EM. Foto: Nyborg

Arrangørene av student-EM i Camerino i Italia gjorde flere endringer enn å gi de norske kvinnene en ekstra kamp i går. Også mennene ble satt opp med ny kamp, og den gikk kl. 9:00 i dag mot det som på engelsk heter State Engineering University of Armenia. Vinneren av kampen ville bli nr. 13 i EM, taperen nr. 14. Det armenske laget var svært så overkommelig for Norge som vant 3-0 (25-9, 25-10, 25-15). Sluttplasseringen ble nok svakere enn det spillerne hadde håpet på forhånd, men laget har spilt jevnt med og tatt sett fra alle motstanderne. Universitetet i Almeria, Spania, som var en av puljemotstanderne innledningsvis, spiller finale kl. 17 i dag mot det tekniske universitetet i München.

For de norske kvinnenes del, endte det til slutt med tolvteplass. En jevn avslutningskamp i går ettermiddag mot det tekniske universitetet i Tampere, endte til slutt med tap 2-3 (25-20, 25-9, 16-25, 22-25, 12-15). Kvinnefinalen går mellom University Vasile Alecsandri of Bacău fra Romania og Tambov State University fra Russland.

Streaming av finalene finner du her. EMs hjemmeside er her.

Legg igjen en kommentar