Publiserte artikler

Italiensk overgangsvindu lukket

Den italienske volleyballsesongen 2015-2016 for mennenes to øverste divisjoner, Serie A, åpner offisielt i dag. Det skjer i forbindelse med en tredagers samling i Bologna som startet tirsdag. Her fastlegges den kommende terminplanen og klubbene foretar de siste overgangene seg i mellom. Overgangene måtte være klare i går kl. 16:30, og i dag offentliggjøres spillerstallene fra scenen i Zanhotel Centergross i Bentivoglio i et streamet arrangement. Les her.

I alt 26 lag deltar i de to øverste seriene neste sesong, med 12 lag i SuperLega, tidligere Serie A1, og 14 i Serie A2. Spillerovergangene foregikk helt inn i det siste, og de endelige spillerstallene viser at fjorårets topplag, Trentino, Modena, Perugia og Treia (som nå har flyttet til Civitanova), vil bli å regne med den kommende sesongen også. Du kan se alle spillerstallene i SuperLega, med de som volleyball.it antar danner startoppstillingene, her. Spillerstallene i Serie A2 er her.

Legg igjen en kommentar