Publiserte artikler

EM-resultat

Norges Bjelland angriper mot Marche fra Italia. Foto: EUSA

Det norske herrelaget fra Sogndal som spiller student-EM i Camerino i Italia, spilte fra seg muligheten til medaljer da de tapte 1-3 (25-22, 19-25, 23-25, 22-25) for Universitetet i Almeria, Spania, i går kveld. Så da betyr det lite at de tapte den siste puljekampen mot Babeş-Bolyai Universitet fra Romania i dag, Norge kan uansett ikke bli bedre enn nr. 9 i turneringen.

Kampen i går var preget av at det er sterk varme i Italia, ikke minst så det ut til at dommeren var påvirket av temperaturen. Men heller ikke spillerne så ut til å ha lært av syklistene i Tour de France hvor viktig væskebalansen er. Det ble gjort en del feilvurderinger underveis, spesielt på slutten av settene, noe som for eksempel førte til at det siste settet ble tapt selv etter fire poengs ledelse.

I morgen er det fridag i Camerino, så kampen om plassene 9-14 starter fredag. I den første kampen møter Norge laget som er blitt nr. 3 i pulje B, sannsynligvis Polyteknisk Institutt fra Porto. Denne kampen spilles kl. 17:00. Du kan følge live oppdatering av resultatet her.

Legg igjen en kommentar