Publiserte artikler

Yokohama Grand Slam

Mol-Tvinde fornøyde med seier. Foto: FIVB

FIVBs sandvolleyballturneringer har kommet til Japan der det arrangeres Grand Slam i Yokohama. To norske lag deltar, og begge har spilt kamper i de tidlige morgentimene og begge har vunnet. De to lagene spiller kvalifisering i dag, og i første runde har Lars Fredrik Tvinde og Hendrik Nikolai Mol slått Kovatsch-Kissling, J. fra Sveits 2-0 (22-20, 21-15), mens Iver Horrem og Geir Eithun har vunnet over Japans Ogawa-Inoue med nøyaktig de samme sifrene.

Kl. 8:50 norsk tid skal de to norske lagene spille avgjørende kamp om å komme inn i hovedrunden med puljespill. Tvinde-Mol møter Böckermann-Flüggen fra Tyskland, mens motstanderne til Horrem-Eithun er Daguerre-Salvetti fra Frankrike. Resultatene finner du her.

Det er turnering også for kvinnene, men ingen norske lag deltar her.

Legg igjen en kommentar