Publiserte artikler

Studenttap

Søstrene Helvik Morken. Foto: EUSA

De to norske lagene som deltar i student-EM i sommervarme Camerino i Italia har sanket lite poeng innledningsvis. Laget fra Sogndal i mennenes klasse startet turneringen på beste måte og vant første sett mot hjemmelaget Polytechnic University of Marche hele 25-13. Men italienerne hentet seg inn og vant de tre neste settene 25-16, 25-21, 25-19. I dag er et spansk lag Norges motstandere. Det kommer fra Universitetet i Almeria, og har blant annet en spansk landslagsspiller i rekkene. Siden kampen går på bane 1, er det trolig at kampen blir streamet, sjekk her. Ellers vil det ligge link til live oppdatering av resultatet her. Kampstart er kl. 17:00.

Kvinnelaget fra Bergen har allerede rukket å spille to kamper. Dessverre har begge endt med tap. I går kom motstanderne fra Universitetet i Minho i Portugal, og de vant 3-0 (25-16, 25-10, 25-15). I dag ble det også 0-3 (17-25, 14-25, 17-25) ble det mot laget fra Universitetet i St. Gallen i Sveits. Dermed er puljespillet ferdig for de norske kvinnene, og de starter spill om plassene 9-13 fredag. Hele kampoppsettet er her.

På det norske laget spiller hele fire søstre. Søstrene Solveig, Malene, Tilde og Birte Helvik Morken er blitt intervjuet av arrangørene. Les her.

Vi kan også nevne at Norge stiller med dommer i turneringen, haugesunderen Lars Rydland.

Legg igjen en kommentar