Publiserte artikler

Student-EM

Camerino

I dag starter EM i volleyball for studentlag. Dette er et mesterskap for universitet og høyskoler, og som avvikles årlig, og denne gangen går mesterskapet i Camerino i Italia. Norge har med to lag, det er kvinnene fra Bergenstudentene og mennene til Studentspretten i Sogndal, supplert med noen spillere fra studentmiljøet i Bergen.

Begge lagene skal i aksjon i dag. Mennene spiller sin første kamp kl. 11:00 mot det lokale laget Polytechnic University of Marche. Du kan se live oppdatering av resultatet her og live streaming her. De andre lagene i puljen er University of Almeria, Spania, og Babes-Bolyai University, Romania. Du kan se hele puljeoppsettet her. Totalt 14 lag deltar i mennenes mesterskap.

Hos kvinnene deltar 13 lag. Norges motstandere er University of Minho fra Portugal, som laget møter kl. 15:30 i dag, og University of St. Gallen, Sveits. Oppsettet finner du her.

Legg igjen en kommentar