Publiserte artikler

Brasil utslått!

FIVB-logo på det digitale nettet. Foto: FIVB

Den siste puljekampen i pulje I i World Leagues sluttspill i Rio de Janeiro, ga et av de få resultatene som ville sette Brasil utenfor semifinalene. USA slo nemlig Frankrike 3-1 (25-21, 25-22, 24-26, 25-20), og dermed endte alle de tre lagene i puljen likt med 3 poeng og 4-4 i sett. Ballkvotienten måtte derfor avgjøre rekkefølgen, og da gikk USA til topps foran Frankrike, mens Brasil må ta til takke med delt femteplass. Se tabellen her.

Heller ikke i pulje J gikk det veien for laget som hadde spillefri. Serbia slo Polen 3-2 (18-25, 25-22, 22-25, 25-22, 15-13), og dermed ble Italia med sine 2 poeng forbigått av Serbia med 3 og Polen med 4, og alle lagene hadde vunnet hver sin kamp.

Oppsettet for semifinalene i dag blir da slik:
Kl. 15:00 USA-Serbia
Kl. 17:05 Frankrike-Polen

Ut fra det som har skjedd så langt i sluttspillet, er det ikke lett å plukke ut favoritter. Se resultatene her.

Vi kan ellers nevne at FIVB har presentert en nyvinning i dette sluttspillet, et såkalt led net. I kampnettet er innsatt led-lys som kan brukes til informasjon av ymse slag, les her. Om norske kommuner installerer dette i sine haller i den nærmeste tiden er vel tvilsomt.

Legg igjen en kommentar