Publiserte artikler

Brasil henger med

Lucarelli var viktig mann for Brasil i går. Foto: FIVB

Etter to dager av puljespill i finalen av årets World League, er det meste fortsatt åpent før de siste to kampene når det gjelder hvilke lag som vil ta seg til semifinale. Det eneste som er klart, er at Polen med sin seier 3-1 (25-15, 27-25, 20-25, 25-20) over Italia i går, er garantert semifinaleplass. Hvem som tar den andre plassen fra puljen, blir avgjort i kveld når Polen møter Serbia. Med polsk seier vinner Polen puljen med Italia på andreplass.

I den andre puljen tok Brasil vare på muligheten til å gå til semifinale da de slo USA 3-1 (28-26, 22-25, 25-22, 27-25). Den endelige rekkefølgen i puljen blir dermed avgjort når USA møter Frankrike i kveld. Fransk seier sender USA ut av mesterskapet, seier til USA kan gi telling av ballpoeng.

Kampene spilles slik:
Kl. 19:05 USA-Frankrike
Kl. 21:05 Serbia Polen

Statistikker og omtaler fra gårsdagens kamper finner du hos FIVB. Brasil-USA her, Polen-Italia her. Du kan også lese kampomtale i World of Volley her og her.

Legg igjen en kommentar