Publiserte artikler

Overraskelser i World League

Simone Gianelli, 19 årig opplegger, erstattet den hjemsendte Travica med bravur. Foto: FIVB

Vi fikk to overraskende resultater da sluttspillet i World League ble innledet i går. Selv om Frankrike har spilt 14 kamper på rad i World League i år uten tap, så var disse kampene tross alt spilt i gruppe 2. Og med hjemmefavorittene fra Brasil som motstandere i åpningskampen i sluttspillet, hadde de aller fleste regnet med hjemmeseier med nærmere 10.000 tilskuere i Maracanãzinho i Rio de Janeiro. Men selv om Brasil kjempet seg til settseier 29-27 i det første settet, viste Frankrike at de absolutt var på høyde, og til og med forbi. De tok de tre neste settene 25-21, 31-29, 25-19, og dermed vil Brasil være avhengige av å slå USA i dagens kamp for ikke å bli slått ut av turneringen. Les mer her.

Italias landslagstrener hadde som kjent sendt hjem fire spillere før turneringen på grunn av brudd på lagets interne regler. Derfor var det få som trodde at de skulle ha mulighet til å hamle opp med Serbia. Men de gjenværende spillerne og erstatterne tok ansvar og kjempet seg til seier 3-2 (25-23, 14-25, 25-23, 20-25, 15-9). Les mer her.

I dag spiller Brasil mot USA kl. 19:05, mens Italia møter Polen kl. 21:05. Du finner resultatene her. For streaming av kampene, sjekk her.

Legg igjen en kommentar