Publiserte artikler

Nye i Hall of Fame

Den internasjonale Volleyball Hall of Fame, som holder til i Holyoke i Massacusetts i USA, har meldt at fire nye volleyballpersonligheter vil bli få æresbevisningen ved å bli valgt inn i Hall of Fame, som altså holder til på stedet hvor idretten volleyball ble oppfunnet i 1895.

Det er trettiende gang nye personer blir valgt inn. De som allerede er valgt inn, stemmer over nye nominasjoner, og pr. i dag er 21 land representert. Når årets seremoni er unnagjort, vil 125 totalt ha blitt valgt.

Årets fire har alle sin hovedbakgrunn fra innendørs og er følgende:
Lloy Ball, USA
Renan dal Zotto, Brasil
Helia Roergio de Souza, Brasil, bedre kjent som Fofão
Paulo Roberto de Freitas, Brasil, alias Bebeto

Du kan lese mer om hver enkelt og om nominasjonsprosessen her. Hjemmesiden til Hall of Fame er her.

Legg igjen en kommentar