Publiserte artikler

Sendt hjem fra Rio

Ikke sluttspill for Ivan Zaytsev. Foto: FIVB

Det italienske landslaget for menn dro tidlig til Rio de Janeiro for å forberede seg til sluttspillet i World League. Natt til søndag ble fire spillere observert utenfor hotellet på et tidspunkt hvor de skulle vært på rommene sine. I samråd med det italienske forbundet besluttet dermed treneren Mauro Berruto å sende de fire hjem til Italia på grunn av dette bruddet med de interne reglene i laget. De fire er kapteinen og oppleggeren Dragan Travica, samt Ivan Zaytsev, Giulio Sabbi og Luigi Randazzo.

Tre nye spillere er tatt ut og har satt seg på flyet til Rio. De tre er Davide Saitta, Iacopo Botto og Gabriele Nelli. Den forventede startoppstillingen til Italia i World League-sluttspillet blir nå Simone Gianelli som opplegger, diagonal Luca Vettori, Filippo Lanza og Oleg Antovov på kantene, midtspillerne Emanuele Birarelli (ny kaptein) og Simone Anzani, samt libero Massimo Colaci. Laget spiller sin første kamp mot Serbia i morgen.

Det italienske landslaget har flere store oppgaver foran seg. Først kommer World Cup i Japan, der to lag kvalifiserer seg til OL, deretter er det EM på hjemmebane.

Du kan lese om saken her.

Legg igjen en kommentar