Publiserte artikler

Klagenfurtpuljer

Det europeiske forbundet CEV arrangerer sin finale i sandvolleyball før alle enkeltdelene, som er tre Mastersturneringer, er ferdigspilt. Finalen skal spilles i Klagenfurt i Østerrike 28. juli – 2. august. I finalen er det plass til trettito lag av hvert kjønn, og det er allerede nå klart hvilke lag som har fått plass. Lagene er delt i åtte puljer med fire lag i hver. Etter puljespillet går de tre beste i hver pulje videre til spill med enkel eliminasjon.

Puljene er satt opp, og tre norske lag har fått plass i mesterskapet. Det er Janne Kongshavn-Victoria Faye Kjølberg og Cindy Treland-Janne Pedersen i kvinneklassen, samt Iver Horrem-Geir Eithun i klassen for menn. Kongshavn-Kjølberg er havnet i pulje med Liliana-Baquerizo fra Spania, Dubovcova-Nestarcova fra Slovakia og Lobato-Soria fra Spania, mens puljemotstanderne til Treland-Pedersen blir Ludwig-Walkenhorst fra Tyskland, Goricanec-Hüberli fra Sveits og Van Gestel-Van Der Vlist fra Nederland. Lagene Horrem-Eithun skal møte er Erdmann-Matysik fra Tyskland, Kantor-Losiak fra Polen og Kotsilianos-Zoupanis fra Hellas.

Kvinnepuljene finner du her, mennenes her. Du kan lese mer her.

Legg igjen en kommentar