Publiserte artikler

Ferdigspilt

Cindy Treland mot Serbia. Foto: CEV

Det ble ingen god dag i går for de norske sandvolleyballspillerne som har vært i aksjon utenlands. I Gstaad Major slo først Fijalek-Prudel fra Polen de regjerende verdensmesterne Alison-Bruno Schmidt med 2-0, noe som gjorde at Iver Horrem og Geir Eithun var avhengige av å slå det andre polske laget i puljen, Losiak-Kantor, for å komme videre til utslagsrundene. Men det ville seg ikke bedre enn at polakkene vant 2-0 (22-20, 21-13). Dermed var det sluttspilt for de norske med en 25. plass som resultat, mens laget de slo, Fijalek-Prudel, vant puljen. Resultatene er her.

I CEVs satellitturnering i Vaduz er det heller ingen norske som får spille i dag. I kampen om å bli bedre enn nr. 9, vant Baran-Gruszczynska fra Polen 2-1 (16-21, 24-22, 15-8) over Cindy Treland og Janne Pedersen. Dermed ble det niendeplass for de norske. Resultater her.

Lars Tveit Retterholt og Bjarte Usken hadde kvalifisert seg inn i hovedrunden der de spilte to kamper i går. Begge endte med tap. Først ble det 0-2 (17-21, 15-21) mot Winter-Petutschnig fra Østerrike, deretter 1-2 (21-15, 20-22, 10-15) mot Poniewaz-Poniewaz fra Tyskland. Og med det ble sluttplasseringen en trettendeplass. Alle resultater her.

Legg igjen en kommentar