Publiserte artikler

Oppdatering fra sanden

Geir t.h. i kamp med Bruno Schmidt. Foto: FIVB

Gstaad Major
Etter å ha tapt for de ferske verdensmesterne Alison-Bruno Schmidt i går, spilte Iver Horrem og Geir Eithun en jevn og spennende kamp mot polakkene Fijalek-Prudel. Resultatet gikk i nordmennenes favør med viktige 2-0 (21-18, 33-31). I og med at de norske ikke tapte sett, vil de være klare for eliminasjonsspillet selv med tap mot Losiak-Kantor, også de fra Polen, senere i dag, så sant Alison-Bruno Schmidt slår Fijalek-Prudel. Dette fordi Fijalek-Prudel vant 2-1 mot sine landsmenn. Men det sikreste for Iver og Geir er selvsagt at de slår Losiak-Kantor. Kampen spilles kl. 12:00 i dag, og du finner resultatet her.

Vaduz Satellitt
To norske lag spiller hovedrunde i Liechtenstein. Cindy Treland og Janne Pedersen hadde allerede plass, mens Lars Tveit Retterholt og Bjarte Usken spilte seg inn fra kvalifiseringen. De slo Haavisto-Vahela fra Finland greit 2-0 (21-15, 21-16) og starter dermed hovedrundespill i dag. Første motstandere er Winter-Petutschnig fra Østerrike. Kampstart er kl. 11:30, og siden kampen spilles på bane 1, vil den bli vist på laola1.tv, sjekk her. Resultatene kommer her.

For Svein Solhaug og Daniel Bergerud gikk dessverre ikke kvalifiseringen like godt. De tapte 0-2 (23-25, 17-21) for tyskerne Holler/Schröder og har dermed spilt ferdig i turneringen.

Treland-Pedersen innledet spill i hovedrunden i går. Første kamp mot Matic-Milosevic fra Serbia endte med seier 2-1 (15-21, 21-16, 15-10), men i andre runde ble Graudina-Jursone fra Latvia for sterke og vant 2-0 (21-15, 21-18). Dermed blir første kamp om å bli bedre enn nr. 9 mot Baran-Gruszczynska fra Polen. Denne kampen går kl. 9:30. Resultatene finner du her.

Fredrikstad Open
Denne helgen er det Fredrikstad som er vertsby for WeMove Norgestour-turneringer. Kampene i Fredrikstad Open går på Fisketorget og Stortorget i Fredrikstad sentrum. Det er brukbar påmelding, selv om de aller beste mangler. 21 lag er påmeldt i kvinneklassen, 22 i klassen for menn. Turneringen spilles med dobbel eliminasjon, og de første kampene starter i morgen kl. 9:00. Resultatene finner du her.

Legg igjen en kommentar