Publiserte artikler

Flere norske i Vaduz

Geir Dahle, i gult, er dommerdelegat i Vaduz. Foto: CEV

Kvinnenes hovedturnering i CEVs satellitt i Vaduz starter kl. 12.00 i dag. Norges deltakere, Cindy Treland og Janne Pedersen, har sin førsterundekamp mot Matic-Milosevic fra Serbia kl. 16:00, og avhengig av hvordan det går, vil de spille en eller to kamper senere i kveld.

Mennene har kvalifisering i dag, og der deltar som tidligere meldt Lars Tveit Retterholt og Bjarte Usken. Men ved det tekniske møtet i går viste det seg at langt fra alle de påmeldte lagene var oppmøtt, det var faktisk så få at de seksten tilgjengelige plassene ikke blir fylt opp. Dermed har også Svein Solhaug og Daniel Bergerud rykket opp fra reservelisten og skal spille kamp kl. 9:00. Motstandere er Holler-Schröder fra Tyskland, og vinnerne her får plass i morgendagens hovedrunde. Retterholt-Usken spiller kl. 11:00, og deres motstandere er Haavisto-Vahela fra Finland.

Kampene som spilles på bane 1 streames på laola1.tv, sjekk her. Kampen til Treland-Pedersen skal gå på denne banen. Se ellers kvinneresultatene her, mennenes her.

Legg igjen en kommentar