Publiserte artikler

USA for sterk

Nettduell mellom Andreas t.v. og Mayer i Gstaad. Foto: FIVB

Begge de to norske lagene som har spilt kvalifisering for å komme inn i hovedrunden i Gstaad Major i dag, er blitt slått ut av det samme laget fra USA. John Mayer og og Ryan Doherty ble nr. 17 i VM i Haag forrige uke, og i dag ble de for sterke både for Jonas Kvalen-Andreas Takvam og Chritian Sandlie Sørum-Runar Torsvik Sannarnes. Kvalen-Takvam startet førsterundekampen godt og tok det første settet 21-16. Men så snudde laget fra USA kampen og tok det neste 21-16, før de vant et jevnt avgjørende med 15-13.

Sørum-Sannarnes vant sin kamp i første runde mot Faiga-Hilman fra Israel med 2-0 (21-18, 28-26). Dermed skulle de møte overmennene til Kvalen-Takvam i andre runde. De norske spilte jevnt med motstanderne i halve første sett, men så ble Mayer-Doherty for sterke og avgjorde med 2-0 (21-17, 21-10).

Dermed er Iver Horrem og Geir Eithun de eneste gjenværende norske i Gstaad. De starter puljespillet i hovedrunden i morgen. Resultatene derfra finner du her.

Legg igjen en kommentar