Publiserte artikler

Satellitt i Vaduz

Liechtensteins hovedstad Vaduz skal nok en gang arrangere en av CEVs satellitturneringer. Turneringen er både for kvinner og menn og starter i dag med kvinnenes kvalifisering. Det er plass til 16 lag i hovedrunden, og denne spilles med dobbel eliminasjon. Seksten lag spiller om åtte hovedrundeplasser i kvalifiseringen, som da spilles med singel eliminasjon.

Av norske lag er Cindy Treland og Janne Pedersen kommet med i kvinnenes hovedrunde, som starter i morgen, mens ingen norske kvinnelag spiller kvalifisering. Hos mennene har Lars Tveit Retterholt og Bjarte Usken fått plass i kvalifiseringen som spilles i morgen.

Ellers kan vi nevne at Geir Dahle har ansvaret for et dommerkurs som holdes i tilknytning til turneringen.

Du finner hjemmeside med resultater her, facebookside her.

Legg igjen en kommentar