Publiserte artikler

Gstaad Major

Det blir ikke lange pausene for de beste sandvolleyballspillerne i verden. Knapt er VM i Nederland ferdig før en ny turnering i World Tour-sirkuset starter. Denne gangen er det en turnering av samme type som den som var i Stavanger, en Major-turnering, der det i tillegg til rankingpoeng spilles om 800.000 dollar. Gstaad Major er den siste av tre Major-turneringer, resten av sommeren vil det være Open og Grand Slam, samt sesongfinalen i Fort Lauderdale.

Turneringen mellom fjellene i Sveits startet med kvinnenes kvalifisering i dag. Tretti lag er med i kvalifiseringen. Ingen av dem er norske, av nordisk deltakelse er det bare det finske laget som vant NEVZA-turneringen i Finland sist lørdag, Lehtonen-Lahti, som deltar. De har også gjort det godt i kvalifiseringen. De har vunnet begge kampene og er inne i hovedrunden.

Mennene starter sin kvalifisering i morgen. Tre norske lag er påmeldt, og om alle møter, kommer Iver Horrem og Geir Eithun til å gå inn i hovedturneringen, etter som de har fått wild card. Mens Christian Sandlie Sørum-Runar Torsvik Sannarnes og Jonas Kvalen-Andreas Takvam må spille kvalifisering først.

Kvalifiseringsresultatene vil komme her.

Legg igjen en kommentar