Publiserte artikler

Tredobbelt brasiliansk

Bare Brasil på podiet i Haag. Foto: FIVB

Brasil tok alle tre medaljene da kvinnenes verdensmesterskap i sandvolleyball ble avgjort i Haag i går. I den helbrasilianske finalen viste Barbara-Agatha seg sterkere enn Lima-Fernanda og vant 2-0 (21-18, 22-20). Det eneste laget som ikke var fra Brasil i semifinalene, tyskerne Holtwick-Semmler, kjempet godt i bronsefinalen mot Antonelli-Juliana, men måtte gi tapt 1-2 (25-23, 18-21, 9-15).

Gullvinner Agatha Bednarczuk ble også kåret til mesterskapets beste spiller, les her. Les om finalen her.

I dag går mennenes finale i Haag. Der møtes Nederlands egne Nummerdor-Varenhorst og Alison-Bruno Schmidt fra Brasil. Kampen går kl. 21:00. En time før er det bronsefinale mellom Pedro Solberg-Evandro (BRA) og Lucena-Brunner (USA). Alle resultater her.

Legg igjen en kommentar