Publiserte artikler

Dobbelt finsk i Kisakallio Open

Kvinnenes premiepall i Kisakallio Open. Foto: SL

Det ble helfinsk finale i NEVZAs sandvolleyballturnering i finske Lohja i går. Lehtonen-Lahti og Hasu-Parkkinen slo ut hvert sitt norsk lag i semifinalene, henholdsvis Cindy Treland-Janne Pedersen med 2-0 (21-16, 21-14), og Janne Kongshavn-Victoria Faye Kjølberg med 2-1 (18-21, 21-19, 15-9).

Den interne norske bronsefinalen ble vunnet av Kongshavn-Kjølberg med 2-0 (22-20, 21-17), mens turneringens toppseedede Lehtonen-Lahti tok gullet med 2-1 (15-21, 21-11, 15-11) over sine finske lagvenninner.

Hos mennene er de høyest seedede norske slått ut, verken Iver Horrem-Geir Eithun eller Øivind Hordvik-Morten Kvamsdal tok seg til semifinale. Det sørget danskene Kildegaard-Abell for. Men Lars Tveit Retterholt-Bjarte Usken spilte semifinale mot sine landsmenn Svein Solhaug-Daniel Bergerud. Denne vant Retterholt-Usken med 2-0 (21-19, 21-15). I finalen møter de danskene, som har slått ut Sheaf-Gregory fra England i den andre semifinalen. Du kan følge streaming av både bronsefinalen og finalen her. Resultatene finner du her. Se også artikkel hos CEV her og finsk facebookside her.

De andre norske lagene som deltok i Kisakallio Open har fått følgende sluttplassering:
Kvinner
Nr. 9 Skjong-Ulveseth og Sannarnes-Hjortland
Nr. 5 Solvoll-Lunde og Maaseide-Aas
Menn
Nr. 13 Opsahl-Nordstrand
Nr. 9 Sørum-Sannarnes
Nr. 7 Hordvik-Kvamsdal
Nr. 5 Horrem-Eithun

Legg igjen en kommentar