Publiserte artikler

European League i gang

Gentoftes og Danmarks libero Alievski skal i aksjon i helgen. Foto: volleyball.lu

European League innledes denne helgen, og den første kampen ble spilt i går. Østerrike slo Israel 3-0 i mennenes pulje A, og det er denne puljen som har kamper denne helgen, mens pulje B starter neste helg og kvinnene starter først 31. juli.

Tolv lag deltar i mennenes European Lague, seks lag er med hos kvinnene. Mennene er delt i to puljer som spiller mot to kamper mot hverandre, enten hjemme eller borte. Det medfører at de høyest rankede lagene får tre dobbeltoppgjør hjemme, de tre andre bare to. Puljene ser slik ut:
Menn
Pulje A:
Danmark, Estland, Israel, Makedonia, Polen, Østerrike
Pulje B: Hellas, Hviterussland, Kroatia, Romania, Slovenia, Tyrkia
Kvinner
Georgia, Hellas, Israel, Polen, Tyrkia, Ungarn

Turneringen avsluttes med final four. For mennenes del går denne 15.-16. august, hos kvinnene tidlig i september. Sted er ikke avgjort.

Det er fjerde år på rad Danmark deltar i turneringen, og de føler deltakelsen gir svært godt sportslig utbytte. De starter på hjemmebane i dag mot det polske laget som ble nr. 4 i European Games i juni. Danmark spiller kl. 16 i dag og i morgen i Antvorskovhallen i Slagelse. Men for de som ikke kan være tilskuere i hallen, har det danske volleyballforbundet laget en egen kanal for streaming av blant annet volleyball. Du kan lese om det her. Kanalen Volley TV finner du her. Du kan også følge kampene på laola1.tv, sjekk her. Se også forhåndsomtale av kampene på det danske forbundets sider her og her. Resultater og live oppdatering finner du her.

Legg igjen en kommentar