Publiserte artikler

Brasiliansk kvinnefinale

Varenhorst angriper i semifinalen. Foto: FIVB

Det blir to lag fra Brasil som møter hverandre i kvinnenes finale i VM i sandvolleyball i Haag i dag. Dermed er det bare bronsemedaljene å spille om for Europas eneste representant i semifinalene, etter som tyske Holtwick-Semmler ble slått ganske klart av Lima-Fernanda. 21-12, 21-15 ble seierssifrene i Brasils favør. 2-0 ble det også i den andre semifinalen, men der måtte Barbara-Agatha slite mer for å slå Antonelli-Juliana. Sifrene i denne kampen ble 24-22, 21-19.

Dermed blir det Barbara-Agatha mot Lima-Fernanda i dagens finale. Den spilles kl. 21:00 i kveld, mens Holtwick-Semmler spiller bronsefinale mot Antonelli-Juliana kl. 20:00.

Mennene spiller sine finaler til samme tid i morgen. Til stor jubel fra arrangørnasjonen kommer det ene finalelaget fra Nederland. Nummerdor-Varenshorst har nettopp slått Pedro Solberg-Evandro fra Brasil 2-1 (21-18, 21-23, 15-12) i dagens første semifinale. Den andre pågår i skrivende stund og spilles mellom Alison-Bruno Schmidt (BRA) og Lucena-Brunner (USA).

Du finner resultatene her.

Legg igjen en kommentar