Publiserte artikler

Brasil dominerer i Nederland

Haags centercourt flyter. Foto: FIVB

I går ble både åttendedelsfinalene og kvartfinalene i VM i sandvolleyball i Nederland spilt. De ga som resultat at Brasil er sikret minst to medaljer i kvinneklassen etter at de har fått med tre av fire semifinalelag. Også hos mennene er Brasil godt representert i semifinalene, men svært oppløftende for arrangørene er det at også de er representert i semifinalene. Det eneste laget som ikke er fra Brasil i kvinnenes semifinale, er Holtwick-Semmler fra Tyskland, mens USA har fått med Lucena-Brunner i herreklassen.

De resterende kampene i mesterskapet skal spilles i Haag, der kampene skal spilles på en bane som flyter i sjøen Hofvijver. I dag går bare to kamper, kvinnenes semifinaler, mens mennenes semifinaler spilles i morgen i tillegg til kvinnenes bronsefinale og finale. Søndag avsluttes så mennenes mesterskap.

Semifinalene spilles slik:
Kvinner
Fredag kl. 19:45 Lima-Fernanda (BRA) mot Holtwick-Semmler (GER)
Fredag kl. 20:45 Barbara-Agatha (BRA) mot Antonelli-Juliana (BRA)
Menn
Lørdag kl. 12:00 Nummerdor-Varenhorst (NED) mot Pedro Solberg-Evandro (BRA)
Lørdag kl. 13:00 Alison-Bruno Schmidt (BRA) mot Lucena-Brunner (USA)

Resultatene finner du her.

Legg igjen en kommentar