Publiserte artikler

Stodeventyret slutt

Stodlaget som gjorde furore i europacupen 2015. Foto: Stod Volley

I går ble følgende pressemelding sendt ut fra styringsgruppen som i tolvte time skulle forsøke å redde elitesatsingen til Stod Volley:
«Arbeidsgruppen som de siste fjorten dagene har forsøkt skape et alternativt opplegg for elitelaget lyktes ikke på oppløpssiden. Det er hovedinnholdet i meddelelsen talsmann for gruppa, Fritz Bade, ga styreleder Torbjørn Skjerve sent i kveld. Mye var på plass, men det økonomiske fundamentet var ikke godt nok til at de tok risikoen på store økonomiske forpliktelser»

Det var på klubbens årsmøte, der styret hadde foreslått nedlegging, at det uventet ble gitt mandat til en gruppe som skulle forsøke å stake ut en ny kurs. Det skulle lages nytt budsjett og nye folk skulle inn i styre og stell.

Pressemeldingen forteller ellers at klubben fortsatt vil ha et lag i kvinnenes 2. divisjon og et lag i mennenes 1. divisjon. Men elitevolleyball og europacup blir det altså ikke i Nord-Trøndelag kommende sesong.

Les melding i Adressa her, og artikler i Trønder-Avisa her og her.

Legg igjen en kommentar