Publiserte artikler

Førde forsterker

Førde VBK har i dag holdt sin første pressekonferanse noensinne. Nyheten som ble sluppet der var at Mathias Loftesnes og Lars Fredrik Tvinde vender tilbake til moderklubben etter proffopphold. Etter en uvanlig mager sesong for klubben, har Førde skrudd opp ambisjonene for kommende sesong, og regner med at nysigneringene skal trekke andre interessante spillere til klubben. For kommende sesong er målet medalje og NM-finale, men i løpet av tre-fire sesonger bør Førde være det beste laget som er sett i Norge, mener sportslig leder Martin Berntsen.

Du kan lese reportasje hos NRK Sogn og Fjordane her, i Firda her.

Klubben har også pusset opp hjemmesiden sin. Du finner den her.

Kommentarer (2)

 

 1. Volleyballfan says:

  Det vil bli tøft for Nyborg å kunne matche Førde nå. Kanskje Nyborg også burde signere kontrakt med noen spillere? Det virker som om Førde, Tromsø og Randaberg har gode sjanser til å sloss om gullet neste sesong. Er mer usikker på hvordan det vil gå med Nyborg.

  Thumb up 0

 2. Eivind P. says:

  Den regjerende seriemesteren/norgesmesteren står alltid lagelig til for hogg. Faktum er at Nyborg – som besitter begge titlene – er den suverent mest stabile klubben på herresiden i Norge de siste 30 årene. Den stallen Nyborg har, selv etter å ha sendt midtspillerne Takvam og Fasteland til utlandet, skal bli vanskelig for Førde og de andre å matche. Særlig med tanke på at Nyborg får internasjonal kamptrening både i NCC og ecup. Jeg er partisk, men tipper Nyborg vinner dobbelt også kommende sesong.
  Bakgrunn: http://volley.no/bergen-knuser-oslo-herrevolleyball/#more-682

  Thumb up 0

Legg igjen en kommentar