Publiserte artikler

EG-kvartfinaler

Både Tyrkia (i svart) og Aserbajdsjan er i kvartfinalene). Foto: CEV

Puljespillet i European Games er nå avviklet for volleyballens del, og dermed skal kvartfinalene starte. De negative overraskelsene i puljespillet er nok Kroatia og Italia for kvinnenes del. Mens de ble nr. 4 og 5 i forrige EM, er de nå kommet sist i sine respektive puljer. Siden mennene også er opptatt med World League, var deres innsats vanskeligere å forutsi, men Italia er neppe særlig fornøyd med å havne sist i sin pulje. Våre finske venner må også takke for seg etter femteplass i puljen.

Kvinner og menn fortsetter å spille annen hver dag. Dermed starter kvinnenes kvartfinaler i dag, mennene i morgen. I kvartfinalene møter en puljevinner fireren i den andre puljen, mens de andre kampene blir trukket. Kampene i dag går slik (puljeplassering i parentes):
KL. 10:00 Polen (3) – Tyskland (3)
Kl. 12:00 Tyrkia (1) – Russland (4)
Kl. 16:00 Aserbajdsjan (2) – Nederland (2)
Kl. 18:00 Belgia (4) – Serbia (1)

Det er live oppdatering av resultatene her, der du også finner mer informasjon. Hjemmesiden til European Games finner du her.

Mennenes kvartfinaler er ikke trukket ennå, men lagene fikk følgende plassering:
Pulje A: 1. Polen, 2. Frankrike, 3. Tyrkia, 4. Serbia
Pulje B: 1. Tyskland, 2. Russland, 3. Bulgaria, 4. Slovakia

Legg igjen en kommentar