Publiserte artikler

Sandvolleyoppdateringer

Sannarnes-Sørum, her fra Stavanger, vant i Larvik. Foto: FIVB

I helgen ble Norges Tour Larvik Open arrangert. I kvinneklassen var mange av de antatt beste spillerne opptatt med internasjonal deltakelse. Dermed var det fritt fram for andre til å skaffe seg verdifulle rankingpoeng. Finalen ble spilt mellom I. Kråkmo-A. Schwinghammer og M. Bratlie-H. Thelle. De førstnevnte gikk av med seier 2-0 (21-18, 21-10). Klassen for menn manglet også mulige kandidater til topplassene, nemlig Horrem-Eithun og Hordvik-Kvamsdal, men bredden er større i denne klassen, så det er ikke sikkert noen av disse ville gått til topps. Nå gikk første plassen til R. Sannarnes-C. Sørum som slo M. Berntsen-H. Mol 2-1 (19-21, 21-16, 15-8) i finalen. Alle resultatene er her.

De to internasjonale turneringene som har hatt norsk deltakelse er også ferdigspilt. I St. Petersburg Grand Slam ble det hjemmeseier i herreklassen ved Gibb-Patterson. I finalen slo de laget som stoppet Iver Horrem og Geir Eithun, nederlenderne Nummerdor-Varenhorst. Seierssifrene ble 2-1 (16-21, 23-21, 15-13). Iver og Geir fikk ellers årets beste plassering, en niendeplass, mens Henning Kjemperud Olsen og Jan Erik Moen ble nr. 41 etter å ha blitt slått ut i kvalifiseringen. Resultatene er her.

I kvinneklassen ble det tredobbelt brasiliansk. Agatha-Barbara fikk revansje for finaletapet i Stavanger mot Juliana-Antonelli og vant 2-0 (23-21, 21-19). De norske Siv Skjong-Oda Ulveseth og Vilde Solvoll-Ingrid Lunde ble nr. 41. Resultatene er her.

I European Games i Baku ble det sveitsisk seier i kvinneklassen og latvisk i klassen for menn. I kvinnefinalen ble det gull til Eiholzer-Betschart, som vant finalen mot Plesiutschnig-Schutzenhofer fra Østerrike med 2-1 (21-16, 14-21, 15-13), mens Plavins-Regza vant mennenes finale med 2-1 (21-16, 18-21, 15-10) mot Barsouk-Koshkarev fra Russland. De norske lagene, Janne Kongshavn-Victoria Faye Kjølberg og Øivind Hordvik-Morten Kvamsdal, ble begge nr. 17. Du finner resultater her.

Legg igjen en kommentar