Publiserte artikler

Niendeplass i Florida

Geir forsøker å blokke Nummerdoor. Foto: FIVB

Iver Horrem og Geir Eithun solgte seg dyrt, men måtte til slutt gi tapt for nederlenderne Nummerdoor-Varenhorst i kampen om å ta seg til kvartfinalen i St. Petersburg Grand Slam. Dette etter at de tidligere i dag hadde vunnet første runde i eliminasjonsspillet mot Binstock-Scahter fra Canada med 2-1 (17-21, 25-23, 15-10). Men mot nederlenderne gikk sifrene motsatt vei, 16-21, 21-17, 11-15. Dermed er de to norske blitt nr. 9.

I European Games i Baku er de to norske mennene som deltar i sandvolleyball, Øivind Hordvik og Morten Kvamsdal, blitt nr. 17, det samme som Kongshavn-Kjølberg ble i kvineklassen. Solovejs-Sorokins ble for sterke i førsterundekampen i eliminasjonsspillet og vant 2-1 (18-21, 21-18, 23-21).

Når det gjelder sandvolleyball i Norge, er Norges Tour-turneringene nå kommet til Larvik. Der startet en Open-turnering i dag med 42 deltakende lag, 18 i kvinneklassen og 24 hos mennene. Du kan følge resultatene her.

Legg igjen en kommentar