Publiserte artikler

Eliminasjonsspill for Horrem-Eithun

Iver slår forbi Lupo i USA. Foto: FIVB

I FIVBs Grand Slam-turnering i St. Petersburg i Florida vant Iver Horrem og Geir Eithun i går den andre puljekampen de spilte. Italienerne Nicolai-Lupo ble slått 2-0 (21-18, 23-21). I dag måtte imidlertid nordmennene tåle tap 1-2 (17-21, 22-20, 14-16) mot tyskerne Böckermann-Flüggen. Men ettersom brasilianerne Ricardo-Emanuel vant alle sine tre puljekamper, ble Iver og Geir best av lagene som hadde vunnet hver sin kamp, og ble dermed nr. 2 i puljen.

Det medfører at de møter en puljetreer i første runde i eliminasjonsspillet i morgen. I skrivende stund er ikke kampene trukket. Du finner oppsett og resultater her.

I European Games i Baku har Janne Kongshavn og Victoria Kjølberg avsluttet sin turnering med en 17. plass. Dette etter at de tapte første runde i eliminasjonsspillet mot Syrtcea-Prokopeva fra Russland med 0-2 (10-21, 18-21).

Øivind Hordvik og Morten Kvamsdal fikk imidlertid en seier i dag. I en svært jevn kamp ble Aserbajdsjans Romano-Gritsai slått 2-1 (21-19, 19-21, 15-12) etter at Morten fikk inn noen vinnende server fra stillingen 11-10 i det avgjørende settet.

Siste puljekamp går mot Litauen i morgen. Med seier er de garantert eliminasjonsspill, men de har også mulighet med tap. Resultatene ser du her.

Legg igjen en kommentar