Publiserte artikler

Baku beach i gang

Hovedarenaen for sandvolleyball i Baku. Foto Baku 2015

I dag startet kampene i sandvolleyballturneringen i European Games i Baku. Det er kvinnenes som innleder turneringen med puljespill, mens mennene starter sitt puljespill i morgen. Norge har som kjent to lag med i Baku, Janne Kongshavn-Victoria Faye Kjølberg og Øivind Hordvik-Morten Kvamsdal. I kvinnenes pulje har det skjedd et forfall. En av spillerne på det svenske laget er skadet, og Sverige har derfor trukket laget. Det betyr at det bare er tre lag i puljen, pulje C. De to andre lagene er Soria-Lobato fra Spania, som Kongshavn-Kjølberg skal møte kl. 14:00 i dag, samt arrangørenes Babenka-Mileuskaya. Disse møter de norske i morgen kl. 14:00. Du finner puljene og kampresultatene her.

De norske mennenes motstandere i pulje A er Ranghieri-Rossi fra Italia, Romano-Gritsai fra Aserbajdsjan og Kazdailis-Rumsevicius fra Litauen. Norge spiller en kamp hver dag onsdag, torsdag og fredag, og innleder i morgen kl. 10:00 mot italienerne. Du kan se alle puljene her.

Legg igjen en kommentar