Publiserte artikler

Tid for seier?

Godt påkledde spillere i Stavanger i går. Foto: FIVB

Det ble en tung norsk dag for de norske fargene i Stavanger Major i går. Seks lag spilte ni kamper, og det ga som resultat ni tap. I tillegg var det vått, grått og kaldt i Stavanger, så det ble en heller traurig opplevelse for de få som hutret på tribunen. Først i dagens siste norske kamp ble det fart i hendelsene, da Janne Kongshavn og Victoria Faye Kjølberg spilte det lengste settet i Stavangerturneringens historie. Men dessverre endte også dette settet med norsk tap, 39-41 mot Kolosinska-Brzostek fra Polen, etter at det første settet var tapt 13-21.

Før det hadde de tre norske herrelagene som spilte kvalifisering tapt kampene i første runde, og og de tre kvinnelagene hadde tapt hver sine to kamper med 0-2. Så om ikke noe spesielt skal skje i den siste puljekampen, må alle de tre norske si takk for seg etter puljespillet. Du finner kvalifiseringsresultatene her, kvinnenes puljeresultater her.

Det ser altså ut til at vi må sette vår lit til at de norske mennene vil komme med sol, varme og gode resultater. De tre norske lagene er Lars Retterholt-Bjarte Usken, som spiller kl. 9:00, Øivind Hordvik-Morten Kvamsdal, som spiller kl. 11:00 og Iver Horrem-Geir Eithun, som spiller kl. 12:00. Resultatene finner du her, og du kan følge resultatene live her. VGTV sender både på TV og nett fra kl. 12:00, sjekk her.

Se også turneringens hjemmeside her.

Legg igjen en kommentar