Publiserte artikler

Hovedrunde i Stavanger

Sannarnes-Sørum vant den norske nasjonskvalifiseringen. Foto: FIVB

I dag blir det fullt kjør i Stavanger Major. Kvinnenes hovedrunde starter, med tre norske lag. Dessuten skal tre norske lag spille kvalifisering for å se om de kan supplere de tre norske som allerede er klar for morgendagens hovedrunde i herreklassen.

Det er Svein Solhaug og Daniel Bergerud som starter for de norske fargene. De spiller den første av forhåpentligvis to kamper kl. 9:20 mot to blad Ingrosso fra Italia. Når deres kamp er ferdig, skal Runar Torsvik Sannarnes og Christian Sandlie Sørum ut mot Virgen-Ontiveros fra Mexico. Lars Fredrik Tvinde og Mathias Berntsen var egentlig slått ut av Sannarnes-Sørum, men de er kommet med som lucky loser og spiller kl. 11:00 mot polakkene Losiak-Kantor. Dersom de tre norske lagene vinner, blir det ny og avgjørende kamp senere på dagen. Resultatene finner du her.

De trettito kvinnelagene er fordelt på åtte puljer der lagene i puljen møter hverandre. Alle lagene spiller to kamper i dag, og de tre norske lagene er i hver sin pulje. De tre lagene er Janne Kongshavn-Victoria Faye Kjølberg, Cindy Treland-Janne Pedersen og Vilde Solvoll-Ingrid-Lunde. Dessverre greide ikke Hanne Haugen Aas-Benedicte Maaseide å kvalifisere seg i går, les Aftenbladet her. I kvinneklassen har ellers det skjedd at de toppseedete favorittene Talita-Larissa har måttet trekke seg fra turneringen på grunn av skade på Tallita, les her. Se resultatene her, live score her. Og vil du følge med på TV, er det VGTV som har sendingene.

Se også arrangementets hjemmeside her.

Legg igjen en kommentar