Publiserte artikler

Aas-Maaseide til kvalik

Hanne Haugen Aas og Benedicte Maaseide. Foto: Stavanger Major

Det ble Hanne Haugen Aas og Benedicte Maaseide som sikret seg det norske wild cardet i kvinnenes kvalifisering i Stavanger Major. I det interne norske oppgjøret slo de først Ane Guro Tveit Hjortland og Sunniva Helland-Hansen 2-0 (21-15, 21-13), før Oda Ulveseth og Siv Skjong led samme skjebne, de ble slått 22-20, 21-15. Les reportasje i Stavanger Aftenblad her.

I dag skal så de to norske jentene forsøke å ta seg inn i hovedrunden. De møter først Ukolova-Birlova fra Russland kl. 12:30. Vinner de den kampen, står det bare en seier igjen før den attraktive hovedrundeplassen er sikret. Du finner resultatene her.

I dag skal også tre norske herrelag spille om en plass i kvalifiseringsturneringen. Det er Solhaug-Bergerud, Sannarnes-Sørum og Berntsen-Tvinde. Disse kampene starter kl. 14:10.

Les ellers reportasje om Stavanger Major i Aftenbladet her. Se også turneringens hjemmeside her.

Legg igjen en kommentar