Publiserte artikler

Vårens vakreste?

Lidingö er svenske mestere i M35 og stiller i NM i Randaberg

I dag starter det som for mange er vårens vakreste eventyr – NM for veteraner. Mesterskapet avvikles i Randaberghallen med Randaberg som teknisk arrangør. Trettito lag er påmeldt i år, det er omtrent på det nivået deltakelsen har vært de siste årene. Best deltakelse er de i klassen for kvinner over 40 år der 11 lag er påmeldt. Største herreklassen er menn over 40, der 7 lag deltar, og her finner vi også som vanlig i flere år nå, svenske Lidingö. Ellers er det 4 lag i klassene K30, M30 og M50, mens de 2 lagene som er påmeldt i K50, spiller med de 10 år yngre jentene. De første kampene starter kl. 13 i dag, og finalene blir ferdig i løpet av i morgen ettermiddag. Du kan følge resultatene her.

Klassene er litt endret fra mesterskapet i Tønsberg i fjor. Vinnerne da var følgende:
K30 – Koll
K38 – Larvik Unge Lovende
K43 – Klubb G.U.T.S.
M30 – Dynamo
M38 – Spirit
M43 – Spirit

Som vanlig er det sosiale minst like viktig som det sportslige, og mesterskapet avsluttes tradisjonen tro med bankett. I år foregår denne på Scandic Forum.

Legg igjen en kommentar