Publiserte artikler

Norges Tour Stavanger

En av banene som skal brukes i Norges Tour. Foto: FIVB

I norgesrundturen i sandvolleyball er turen nå kommet til Stavanger. Der får spillerne i morgen innvie banene som skal brukes i sesongens viktigste turnering i Norge, Stavanger Major. Bare centercourt får ligge urørt i denne omgangen. Helgens turnering er en Open-turnering, der det totale premiebeløpet er 25.000 kroner. KFUM Stavanger er teknisk arrangør.

I alt er 54 lag påmeldt, fordelt på 26 i klassen for kvinner og 28 i klassen for menn. Noen av de antatt sterkeste norske lagene mangler, som Iver Horrem-Geir Eithun, som er på vei til Norge etter å ha blitt nr. 25 i Porec Major med tre puljetap. Øivind Hordvik-Morten Kvamsdal står heller ikke på listen, dermed må vi anta at seieren i klassen for menn trolig vil stå mellom Lars Tveit Retterholt-Bjarte Usken, fødselsdagsbarnet Jonas Kvalen i par med Andreas Takvam, Runar Torsvik Sannarnes-Chritian Sandlie Sørum, eller kanskje Ole Bastian Nordstrand-Stian Opsahl. Eller kanskje slår noen outsidere til.

I kvinneklassen savner vi Janne Kongshavn-Victoria Faye Kjølberg, mens Cindy Treland og Oda Ulveseth ikke spiller med sine vanlige makkere. Dermed bør Benedicte Maaseide-Hanne Haugen Aas ha favorittstempelet etter seieren i Oslo Masters.

Kampene tar til i morgen kl. 8:00, finalene går søndag kl. 18:00 (kvinner) og 18:50 (menn) og resultatene finner du her.

Legg igjen en kommentar