Publiserte artikler

Mennenes Porec Major

Ricardo-Emanuel er alt klare for hovedrunden i Porec. Foto: FIVB

Det norske kvinnelaget med Janne Kongshavn og Victoria Faye Kjølberg tapte dessverre sin første kamp i kvalifiseringen i Porec Major. Lobato-Soria fra Spania ble for sterke og vant en jevn kamp 2-1 (21-18, 19-21, 15-12). Dermed blir det hjem til Norge og forberede seg til Stavanger Major for de to jentene.

I dag er det mennenes tur til å spille kvalifisering, og de to norske lagene som deltar har begge kommet seg videre fra første runde. Iver Horrem og Geir Eithun fikk det ganske enkelt da motstanderne måtte melde forfall, mens Øivind Hordvik og Morten Kvamsdal slo Kotsilianos-Zoupanis fra Hellas enkelt 2-0 (21-12, 21-14).

Dermed gjenstår en kamp for begge de to norske lagene før plass i hovedrunden er sikret. Begge lagene spiller kl. 16, og Horrem-Eithun møter det sterke polske laget Kantor-Losiak, mens Hordvik-Kvamsdals motstandere er Ranghieri-Carambula fra Italia.

Resultatene finner du her.

Legg igjen en kommentar