Publiserte artikler

Sesongens første Major

Her spilles første Major-turnering. Foto: FIVB

Den første turneringen i FIVBs nye sandvolleyballmodell, Major Series, som også Stavangerturneringen er en del av, har startet i den kroatiske byen Porec, byen der det norske innendørslandslaget for menn hadde et av sine sterkeste resultater med bronsemedalje i Spring Cup. I Porec Major er tre norske lag påmeldt, og det ene starter i dag med kvalifiseringskamper. Janne Kongshavn og Victoria Faye Kjølberg skal først i aksjon for Norge, og de møter et lag fra Spania, Lobato-Soria, kl. 14:00. Skal de norske ta seg til hovedrunden som starter i morgen, må de slå spanjolene , samt vinne en kamp til senere i dag, der motstanderne sannsynligvis blir Laboureur-Sude fra Tyskland.

Klassen for mann spiller kvalifisering i morgen, og her får vi trolig se to norske lag, Iver Horrem-Geir Eithun og Øivind Hordvik-Morten Kvamsdal. Hvem de møter blir avgjort på teknisk møte i kveld.

Resultatene fra dagens kvalifisering finner du her.

Kommentarer (1)