Publiserte artikler

Dansk seier i Kolding

Geir angriper mot Øivind i semifinalen. Foto: Beach Park Kolding

Det ble det nykomponerte laget Sebastian Kaszas-Anders Lund Hoyer som gikk til topps i NEVZA-turneringen i Kolding i dag. Etter at Øivind Hordvik og Morten Kvamsdal hadde vunnet en relativt klar semifinaleseier mot toppseedede Iver Horrem-Geir Eithun med 2-0 (21-16, 21-18), ver det nok mange som holdt det norske laget som favoritter i finalen, ikke mist ettersom det danske laget hadde trent sammen bare en gang før turneringen. Men danskene viste seg sterkest og vant greit 2-0 (21-15, 21-17).

Kaszas-Hoyer slot ut Runar Torsvik Sannarnes-Christian Sandlie Sørum i semifinalen med 2-0 (21-19, 21-16), og Sannarnes-Sørum måtte også gi tapt for Horrem-Eithun i bronsefinalen. Horrem-Eithun vant 2-0 (21-19, 21-19). Dermed ble det sølv. bronse og fjerdeplass på Norge i sesongens første herre-NEVZA.

Resultatene har du her.

Legg igjen en kommentar