Publiserte artikler

Svenske seire

Ragni Steen Knutsen mot svensk blokk i Ängelholm. Foto: SVBF

Det norske landslaget for kvinner har vært i Sverige og både trent og spilt landskamper mot Litauen og Sverige. Vi vet ikke hvordan det gikk mot Litauen, men de to siste kampene mot Sverige endte med tap. I går gikk kampen i Ängelholm og der ble resultatet 3-1 (25-21, 30-28, 23-25, 25-22), les reportasje på de svenske nettsidene her.

I dag fikk lagene oppleve å spille på banen der de svenske mennene i morgen skal forsøke å ta seg til EM via seier mot Estland. Dagens kamp i Halmstad Arena endte 3-0 (25-17, 25-20, 25-20) til Sverige. Du kan se DataVolley-skjema fra kampen her. Den viser at Mari Aase Hole ble norsk toppscorer med 11 poeng. Den viser også at Norge slet tungt i mottak med 14 ess mot seg, mens de selv fikk 4. Sveriges angrep var også klart best med 44% kill mot Norges 33%.

Se ellers rapport fra tidligere i uken fra landslagstrenerne på NVBFs sider her.

Legg igjen en kommentar