Publiserte artikler

Utslått i Jürmala

Iver og Geir jobbet forgjeves i kvartfinalen. Foto: CEV

Iver Horrem og Geir Eithun kom ikke lenger enn til kvartfinalen i Jurmala Masters i Latvia. To blad italienske Ingrosso ble for sterke og vant enkelt 2-0 (21-13, 21-16). Dermed ble det en femteplass for de to norske. Italienerne har tatt seg helt til finalen der de skal møte franskmennene Krou-Rowlandson.

Resultatene finner du her. Du kan se hva Iver og Geir mener om innsatsen i Jürmala på facebooksiden deres her. De to reiser nå til FIVBs Moskva Grand Slam, der de er eneste norske lag påmeldt. Sannsynligvis må de spille kvalifisering. Denne spilles tirsdag. Selv om de er eneste norske lag som deltar, kan de snakke norsk med andre der. Geir Dahle er nemlig FIVBs dommerdelegat.

Legg igjen en kommentar