Publiserte artikler

Horrem-Eithun i kvartfinale

I Jürmala Masters i Latvia har Iver Andreas Horrem og Geir Sindre Eithun tatt seg til kvartfinale der de skal møte italienerne Matteo og Paolo Ingrosso på centercourt kl. 16:00 i dag. Det norske laget måtte slite en del for å komme seg til åttendedelsfinalen i dag. I gårsdagens første puljekamp mot de lavest rankete, belgierne Koekelkoren-van Walle, ble det nemlig tap 0-2 (13-21, 23-25). Men laget reiste seg til neste kamp, de antatt bedre spanjolene Marco-García. Det ble norsk seier 2-0 (21-16, 21-18). Og siden spanjolene hadde slått belgierne 2-1, ble det Belgia og Norge som gikk videre til eliminasjonsspillet, mens Spania var slått ut.

Var det kronglete for de norske å ta seg videre i går, ble det desto enklere i dag. I et jevnt førstesett mot Kadziola-Szalankiewicz fra Polen, der de norske hele tiden var litt foran, fikk den ene polakken en ankelskade på stillingen 19-18 til Horrem-Eithun. Skaden var så pass alvorlig at spilleren ikke kunne fortsette. Dermed ble det kvartfinalespill på Norge med 21-18, 21-0.

Kampen vil bli vist på laola1.tv, sjekk her. Resultatene fra Jürmala Masters finner du her.

Legg igjen en kommentar