Publiserte artikler

Norges Tour

I dag innledes sesongen i Norges Tour med NT Bø Open i Bø i Telemark. Spillerne har tydeligvis ventet lenge på å komme i gang, for det er stor oppslutning, spesielt i klassen for menn, der 28 lag er påmeldt. Litt færre i kvinneklassen, 20 påmeldte, men det er som forventet siden hele ni kvinnelag er på vei til Danmark for å delta i sesongåpningen til NEVZA.

Det blir interessant å se hvordan utfallet av årets første kamper blir. Siden de beste kvinnelagene er i Danmark, blir det gode muligheter for de nest beste til å hevde seg i toppen. Og hvem starter best hos mennene? Blir det innendørsproffene Kvalen-Takvam, som spiller sammen for første gang, eller blir det nettopp hjemkommet etter å ha blitt slått ut i Latvia, Retterholt-Usken, som går helt til topps. Eller blir det noen helt andre som vil markere seg i år. Svaret får vi i finalene i morgen kveld.

De første kampene for mennene starter kl. 12:00 i dag, kvinnene har start kl. 16:10. Du finner resultatene her. NT Bø Open er ellers en del av en sandvolleyballturnering, HIT Open, som har pågått hele uken i regi av Høgskolen i Telemark (HIT), du kan lese mer om den her.

Legg igjen en kommentar