Publiserte artikler

Utslått i Praha

Tvinde angriper mot Retterholt i Jürmala. Foto: CEV

De to norske kvinnelagene som deltar i FIVBs Prague Open, røk dessverre ut allerede i første runde i kvalifiseringen. Dermed starter hovedrunden i morgen uten norsk deltakelse. Ingrid Lunde og Vilde Solvoll tapte 0-2 (17-21, 11-21) for tyskerne Mersmann-Schneider, mens det ble 0-2 (16-21, 15-21) for Cindy Treland og Janne Pedersen mot Adelin-Lusson fra Frankrike. Hjemmesiden til Prague Open er her.

I CEVs Mastersturnering i Jürmala i Latvia har den norske kvalifiseringen gitt plass i hovedkvalifiseringen i morgen til Øivind Hordvik-Morten Kvamsdal og Lars Tveit Retterholt-Bjarte Usken. De slo henholdsvis Daniel Bergerud-Christian Sørum 2-0 (22-20, 21-17) og Lars Fredrik Tvinde-Mathias Berntsen 2-1 (21-19, 13-21, 16-14). I morgen får vi vite om noen av de to vinnerlagene slår følge med Iver Horrem og Geir Eithun til hovedrunden. Du finner resultater og annen informasjon her.

Legg igjen en kommentar