Publiserte artikler

Til kontinentalcupfinale

Janne og Victoria er fornøyde etter semifinaleseier. Foto: CEV

Det norske kvinnelaget som spiller tredje runde i Continental Cup i Lorca i Spania, vant sin semifinale i dag mot Slovenia. Begge de norske lagene slo sine motstandere. Først beseiret Janne Kongshavn og Victoria Faye Kjølberg Sakovic-Fekonja 2-0 (21-8, 21-10), før Jancar-Lovsin led samme skjebne mot Vilde Solvoll og Ingrid Lunde. Her ble seierssifrene 21-12, 21-11. Ganske overlegent i begge kampene, med andre ord.

I morgen klokka 10 skal de norske jentene spille finale mot hjemmelaget Spania. Solvoll-Lunde er satt opp til å spille på centercourt mot de toppseedete Liliana-Baquerizo, mens Kongshavn-Kjølberg spiller på bane 2 mot Lobato-Soria. Vinner lagene hver sin kamp, tar trenerne ut hvert sitt lag som møtes i en golden match. Finalevinnerne går direkte til neste års finalerunde, mens taperne spiller mot de som vinner det innbyrdes oppgjøret mellom semifinaletaperne, Slovenia og Kroatia. Dette gjelder for den videre rangeringen, for både nr. 2 og 3 går til fjerde runde senere i sommer. Som kjent er det ett lag fra neste års finale i Continental Cup som går til OL.

Du finner resultatene her, reportasje fra dagens kamper her.

Legg igjen en kommentar