Publiserte artikler

VM-kampene satt opp

Selv om ingen norske lag har kvalifisert seg til VM i sandvolleyball i Nederland 26. juni – 5. juli, er det kanskje noen sandvolleyballinteresserte som likevel har tenkt seg til det flate landet for å se verdens beste utøvere i idretten. Som kjent skal i alt 96 lag fordelt på to kjønn delta i VM. I hver klasse er lagene delt i 12 puljer med fire lag i hver, og disse puljene ble trukket 30. mars. Puljene er nå fordelt på de fire byene som skal arrangere mesterskapet, og det er fastsatt hvilke lag som skal møtes på de forskjellige klokkeslettene.

I Haag, der også finalene skal spilles, spiller innledningsvis puljene A, H og I. I Amsterdam er det puljene B, G og J, i Rotterdam D, E og L, og i Apeldoorn C, F og K. Dette gjelder både for kvinner og menn. Det spilles daglig i to sesjoner, en som starter om formiddagen og en som starter ca. kl. 18:00. Puljespillet er ferdig 30. juni. Deretter går de to beste i hver pulje samt de åtte beste treerne over i singel eliminasjon.

Du finner hele kampoppsettet her. VMs hjemmeside er her.

Legg igjen en kommentar