Publiserte artikler

CEV-cupen avgjort i golden set

Moskvas landslagsopplegger Grankin i aksjon. Foto: CEV

Det ble høydramatisk da finalen i CEV-cupen for menn ble avgjort i kveld. Tirsdag vant Dynamo Moskva 3-1 over Energy T.I. Diatec Trentino borte i den første finalekampen. Men da det hele skulle avgjøres i Moskva i dag, var det Trentino som gikk sterkest ut og tok ledelsen 2-1 etter et knepent tap i første sett. Moskva hentet seg imidlertid inn og skaffet seg to settballer i det fjerde. Hadde de vunnet en av dem, ville det hele vært avgjort ved at Moskva da hadde fått minst 4 poeng totalt. Men Trentino vant 26-24, og dermed ville det bli et golden set som til slutt avgjorde en europacupfinale.

Og det avgjørende settet gikk under stor jubel til hjemmelaget med 15-12. Settsifrene innledningsvis ble 27-25, 19-25, 17-25, 24-26. Moskvas diagonalspiller Kruglov ble toppscorer med 27 poeng, mens Trentinos italienske landslagsmidt Birarelli hadde imponerende 10 blokkpoeng.

4000 tilskuere så kampen i Dynamos spotspalass i Moskva. Du finner mer informasjon og statistikk her.

Legg igjen en kommentar