Publiserte artikler

Mer europacup

Det italienske angrepet slet mot Moskva. Foto: CEV

Det er russisk fordel i begge finalene i CEV-cupen etter første kamp. Dynamo Krasnodar vant relativt enkelt 3-0 (25-18, 25-20, 25-22) over PGE Atom Trefl Sopot i Russland i kvinneklassen, mens Dynamo Moskvas menn påførte Energy T.I. Diatec Trentino det italienske laget det første hjemmetapet siden 13. april i fjor. I en tett og jevnspilt kamp ble resultatet 1-3 (23-25, 25-23, 22-25, 21-25). De avgjørende kampene spilles i henholdsvis Gdansk og Moskva kommende lørdag. Tall og omtaler fra den første finalen finner du her og her.

Men det spilles europacupkamper før lørdag også. I dag er det nemlig tid for de første kampene i finalen i Challenge Cup. I Novi Sad i Serbia møtes hjemmelaget Vojvodina NS Seme og Benfica Lisboa i klassen for menn kl. 18:00, mens oppgjøret i kvinneklassen mellom Uralochka-NTMK Ekaterinburg fra Russland og Bursa BBSK fra Tyrkia spilles kl. 16:00. Begge kampene vises på laola1.tv, sjekk her. Hjemmesiden til cupen, med live oppdateringer er her og her. Returkampene går søndag.

Legg igjen en kommentar