Publiserte artikler

Finaler i CEV-cupen

I dag spilles de første finalekampene i CEV-cupen. Som kjent spilles også finalen i best av to kamper, og etter dagens oppgjør vil avgjørelsene både hos kvinnene og mennene falle lørdag.

I kvinneklassen er det Dynamo Krasnodar fra Russland som har hjemmekamp i dag. Etter at de slo ut Rabita Baku i semifinalen, skal de nå møte polske PGE Atom Trefl Sopot, som på sin side beseiret Galatasaray Daikin Istanbul. Vi er litt usikre på tidspunktet for kampstart her. CEV skriver nemlig at kampen skal starte kl. 19:30 lokal tid, i så fall kl. 15:30 norsk tid, men laola1.tv sier sending fra kampen starter kl. 18:30, se her. CEVs hjemmeside, der du blant annet kan følge live oppdatering, finner du her.

Hos mennene spilles første finale i Trento i Italia der Energy T.I. Diatec Trentino spiller mot Dynamo Moskva. Trentino måtte jobbe hardt for å slå ut Zaksa Kedzierzyn-Kozle i semifinalen, mens Moskva hadde det enklere mot Volley behappy2 Asse-Lennik. Kampstart er kl. 20:30, live oppdatering her, streaming på laola1.tv, sjekk her.

Legg igjen en kommentar