Publiserte artikler

Italienske trenere i Final Four

Fire italienere kjemper om å bli Europas beste. Foto: CEV

I morgen er det semifinaler i kvinnenes Final Four i Champions League. Og veldig spesielt er det at selv om de fire lagene kommer fra tre forskjellige land, blir de alle trent av italienere. Det ialienske laget Unendo Yamamay Busto Arsizio blir trent av Carlo Parisi, de to tyrkiske lagene VakifBank Istanbul og Eczacibasi VitrA Istanbul av henholdsvis Giovanni Guidetti og Giovanni Caprara, mens arrangørlaget Chemik Police fra Polen har Giuseppe Cuccarini som trener. Les om de fires tanker før kampene her.

Final Four spilles i Azoty Arena i Szczecin, og i lørdagens kamper møtes Chemik Police og Busto Arsizio kl. 15:00, de to tyrkiske lagene kl. 18:00. Bronsefinalen og finalen går søndag på de samme tidene. Du kan se alle kampene på laola1.tv, sjekk her.

Legg igjen en kommentar