Publiserte artikler

EM U19

Sluttspillet for gutter født 1997 og senere starter i morgen. Tyrkia er vertsnasjon og innledningspuljene spilles i Kocaeli og Sakarya. Tolv lag deltar i finaledelen, og disse er delt i to puljer hvor lagene spiller alle mot alle. Etter fem kamper er de to dårligste i hver pulje slått ut, nr. 3 og 4 spiller om plassene 5-8, mens nr. 1 i den ene puljen spiller semifinale mot nr. 2 i den andre. Etter puljespillet går kampene i Sakarya.

Puljene ser slik ut:
Pulje 1 (i Kocaeli): Danmark, Frankrike, Italia, Polen, Russland, Serbia
Pulje 2 (i Sakarya): Bulgaria, Romania, Spania, Tsjekkia, Tyrkia, Tyskland

Finalen spilles 12. april. CEVs hjemmeside finner du her.

Dette er første gang Danmark deltar i et sluttspill i junior-EM. Du kan lese om forventningene her.

Legg igjen en kommentar